fb tw li yt tw

fotoja në kokë
Ballina Rreth meje Elektroteknikë Lëndët Matura Aplikacione Video Projekte

APLIKACIONE ONLINE


Demonstrime Elektronike

Vizatimi, analiza dhe simulimi virtual i funksionimit të pajisjeve dhe qarqeve elektronike

Laboratori Virtual

Aplikacion për simulim online, i ngjashëm me programin Workbench Multisim

Laboratori AC/DC

Ndërto qarqe elektrike online

Foto Editorë

Edito fotografi Online, mund të zgjedhësh disa editorë

Diagrame Online

Krijoni diagrame Online ngjajshëm si me programin MS Visio

SVG Editor

Përpunues i grafikës vektoriale në web

Lunapic Aplikacioni

Përpunues i imazheve online në web

Mirë se vini në web-faqen
Animacioni gif
SHKOLLA E MESME "SEZAI SURROI"
Shkolla
UNIVERSITETI I PRISHTINËS
universiteti
MINISTRIA E ARSIMIT
ministria