fb tw li yt tw

fotoja në kokë
Ballina Rreth meje Elektroteknikë Lëndët Matura Aplikacione Video Projekte

ABAZ MEMETI
inxhinier i diplomuar i elektroteknikës


Foto_Abazi

Arsimimi

Studimet në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, departamenti i Kompjuterikës dhe Telekomunikacionit.

Shkolla e mesme makineriko-elektroteknike në Bujanoc, profili arsimor Elektroteknik i reparteve elektroenergjetike.

Shkolla fillore ”Naim Frashëri” në Bujanoc.

Puna

Mësimdhënës në shkollën e mesme ”Sezai Surroi” në Bujanoc, profili arsimor Elektroteknik i Kompjuterëve.

Arsimtar i lëndëve:

Që nga viti 2014 aktivitet tjetër gjithashtu është edhe dizajni dhe zhvillimi i WEB-it.

Projekte të realizuara në WEB

Aplikacione për Android

Shkathtësitë dhe aftësitë në WEB

HTML, HTML5, XML 98%
CSS, CSS3, SASS 95%
CSS Grid Layout 80%
Bootstrap 74%
JavaScript, jQuery 80%
VueJS, ReactJS, Angular 68%
PHP, MySQL 55%
Wordpress 96%
Graphic Design 83%
SEO 77%
Mirë se vini në web-faqen
Animacioni gif
SHKOLLA E MESME "SEZAI SURROI"
Shkolla
UNIVERSITETI I PRISHTINËS
universiteti
MINISTRIA E ARSIMIT
ministria